G-SENH5KQN6T

Rólunk

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető neve: Tabacum Kiskereskedelmi Betéti Társaság
Székhely: 5830 Battonya Fő utca 1
Adószám:24368928-2-04
Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Gyulai Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzék száma:04-06-009121
Elektronikus elérhetőség:info@almaskisgep.hu
Telefonos elérhetőség: +3630/626-4025


Tisztelt Vásárlóink, Ügyfeleink, Leendő Partnereink!

 

Akár önkormányzatként szeretné települése arculatát alakítani, akár cége vagy vállalkozása ruházna be, újítaná meg eszközparkját, modernizálná családi gazdaságát vagy csak egyszerűen, kertet rendezne, lakókörnyezetében gépesítene?


AKKOR NÁLUNK VAN KERESNIVALÓJA, MERT A „VILÁG”, A LÁBAI ELŐTT HEVER!


Az egykori STIHL üzlet névadója mellett állandó kínálatunkban hivatalos forrásból, megbízható garanciával történő beszerzéssel jelen vannak a piacvezető márkák: Oleo-Mac, Ferris, Felco, Silky, Fiskars, Honda, Stiga, Grillo, Ceccato.

 

Üzletünkben folyamatosan bővülő árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat a felhasználói igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében.

 

- Önkormányzatoknak, cégeknek négy évszakban használható, előre szerelhető adapteres Stiga kistraktorok, melyek nyári szezonban fűnyírásra, magas gazvágásra, járdák söprésére, téli időszakban hó eltakarításra és járdák szórására is használhatók.

 

- Nagy területek fűnyírására Ferris fűnyíró traktorok, melyek 19 km/h sebességgel akár 2,26 ha/h területre is megfelelnek.

 

- Parkok és játszóterek karbantartásához lombfúvó-, és szívó gépek széles választéka, magassági ágnyesők és fűrészek több gyártó kínálatából.

 

- Kertészeteknek locsolás technikai gépek, eszközök, tartozékok, metszőollók, gallyvágó ollók, oltó és szemző kések, kézi fűrészek, fűnyírók, fűnyírótraktorok.

 

MINDEZ MENNYIÉRT?

VAN AZ A PÉNZ ÉS NÁLUNK VAN AZ AZ ÁR!

Ahány vevő, annyiféle kedvezmény egész évben. Egyedi megoldások, személyre szabott árkonstrukciók, törzsvásárlói engedmények.

 


 

NÁLUNK VAN AZ A SZERVIZ (IS)!  


Az általunk forgalmazott gyártók termékeinek garanciális javítását is elvégezzük, rendelkezünk a javításhoz szükséges célszerszámmal és diagnosztikai géppel.

 

Szervizünkben vállaljuk kertészeti, erdészeti és közterületi karbantartó gépek és kiegészítőik javítását és karbantartását.

 

Munkatársainkkal folyamatos szakmai továbbképzéseken veszünk részt, hogy ügyfeleinknek a legaktuálisabb információk birtokában szakmailag, a lehető legjobb eszközöket és megoldásokat tudjuk javasolni.

 

Ahhoz, hogy a használatukban lévő gépeik a következő szezont is megfelelő állapotban kezdjék, alapvető feltétele a megfelelő karbantartás.

Ezt érdemes szakemberre bízni!

 

Együttműködési szerződést kínálunk, melynek keretében a szerviz munkadíjból 20%, a tartozék és alkatrész árából 10%, a gépek árából 5% állandó kedvezményt biztosítunk.

Amiért érdemes ezt a szolgáltatási formát választani:

·        elsőbbség a hibafeltárás és a javítási munkálatok megkezdésében;

·        az egyetlen szolgáltatásunk, amely lehetőséget ad telefonos segítség nyújtására, ami kisebb hibák esetében nagymértékben lerövidítheti az állásidőt;

·        a szükséges alkatrészt alkatrész raktára biztosítja több mint 10000 alkatrésszel.

 

 

A SZAKMA MÁR VOKSOLT, DÖNTSÖN ÖN IS MELLETTÜNK!

2019-ben elnyertük „Az Év Stihl Szakkereskedője„ címet